O Kongresu

Drage koleginice i kolege,
Sve nam je bliži jubilarni 70. Kongres psihologa Srbije pod nazivom Psihologija između profesije i nauke.
Kongres psihologa Srbije održava se od 25 do 28. maja 2022. godine u Vrnjačkoj Banji u hotelu Fontana u dva formata: uživo i onlajn.
I ove godine obezbedili smo plenarne predavače iz različitih oblasti koji će nam pomoći da odgovorimo na dileme koje samo sebi postavljamo, tako da našu plenarnu listu čine izuzetni autori (Mihael Antolović, Merim Bilalić, Eva Boštjančič, Ivana B. Petrović, Stela Čan, Mojca Juriševič, Dragan Popadić).
Osim navedenih plenarnih sadržaja, postoje mnogobrojne mogućnosti i oblici učešća na Kongresu 2022. (simpozijum, okrugli sto, usmeno saopštenje, poster prezentacija, radionica, seminar, prezentacija knjiga ili sastanak sekcija DPS-a).
Posebno želimo da napomenemo da je i ovog puta Kongres psihologa Srbije akreditovan kod Komore socijalne zaštite i u Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.
Radujemo se našem susretu i očekujemo vas na 70. Kongresu psihologa Srbije, jer samo zajedničkim promišljanjem naše stručne stvarnosti i razmenom ideja i iskustava možemo postići zaštitu i promociju interesa naše struke koja je svakim danom izložena sve većim izazovima.

Predsednik Programskog odbora 70. Kongresa psihologa Srbije